Het Plein toont rode draad in blauw

28 feb 2024 | Uncategorized

Zeven invalshoeken op één stand brengen je plan naar een hoger niveau

Wie de KlimaatExpo binnenwandelt, loopt, net als vorig jaar, tegen Het Plein aan. Voor wie Het Plein nog niet kent; Het Plein wordt gevormd door bedrijven die allen iets bijdragen aan de inrichting van de openbare ruimte. Van ingenieursbureau tot oplossingen voor hemelwaterafvoer en van bestrating tot waterwerken en natuurlijk aanleg en beplanting. Het Plein staat sinds 2017 met een spraakmakende stand op de Vakbeurs Openbare Ruimte en neemt dit jaar voor de tweede keer met een ruime afvaardiging deel aan de KlimaatExpo.

Wat deze delegatie van Het Plein gemeen heeft, is water. Voor ingenieursbureau SmitsRinsma in water een terugkerend thema in elk project, Rots Maatwerk werkt dagelijks aan bijzondere waterwerken, ecoDynamic richt de buitenruimte in met volledig natuurlijke materialen die waterdoorlatende oplossingen vormen, het Belgische Vande Moortel levert waterpasserende bestrating, De Enk Groen & Golf creëert en geeft kleur aan gezonde voedingsbodems en DDC Heinenoord is als specialist in afvoer- en opslagtechnieken met niets anders bezig dan.. water.

Het Plein nodigt alle bezoekers dan ook uit om met hun plannen, ideeën en vragen naar stand 3.120 te komen, om deze te voor te leggen aan de diverse specialisten. ‘De rode draad in deze afvaardiging is blauw, is water’, vertelt Peter Koop van De Enk Groen & Golf. ‘En water is een bepalend element in klimaatadaptieve maatregelen. De aanwezigen van Het Plein hebben allemaal op hun eigen gebied veel kennis over watertoepassingen, het afvoeren en opslaan, de toegevoegde waarde in de sociale leefomgeving en ga zo maar door. Vandaar deze uitnodiging: bezoek ons tijdens KlimaatExpo en maak gebruik van onze kennis op één plek. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook Co2-uitstoot!’

Meer informatie