De Inrichters

Over Rots Maatwerk

In de openbare ruimte kan een stad laten zien wie ze is – of wil zijn. Dit zijn bij uitstek de plekken waar je inwoners en bezoekers kunt verrassen met een unieke positieve ervaring. Rots Maatwerk creëert eigenzinnige en prikkelende concepten om dat effect tot stand te brengen. Van technisch ontwerp en engineering tot en met aanleg, onderhoud: als u wilt, nemen wij u alles uit handen en heeft u aan één aanspreekpunt genoeg.

Over Vande Moortel

Steenbakkerij Vande Moortel is opgericht in 1864 in de Scheldevallei te Oudenaarde. Vandaag is ze op diezelfde locatie actiever dan ooit. Geleid door de familie Vande Moortel groeide de firma uit tot een belangrijke fabrikant in het topsegment van de gevelstenen en de referentie in de kleiklinkermarkt. Het behoud van het familiale karakter en de toegankelijkheid op alle niveaus zorgen voor een uitermate klantgerichte organisatie. Momenteel produceert de steenbakkerij 95.000.000 stenen per jaar, bestemd voor de Belgische markt, haar buurlanden, de Scandinavische landen, Oost-Europa en andere exportmarkten zoals Japan, Rusland, Amerika, het Arabisch Schiereiland en India.

Over ecoDynamic

ecoDynamic streeft naar een combinatie van duurzaamheid en kwaliteit. Met een diepgeworteld geloof in de principes van de circulaire economie, zetten wij ons in voor het bieden van oplossingen die weinig tot geen impact hebben op moeder aarde. Vanuit onze missie en visie richten wij ons op het creëren van toekomstbestendige oplossingen die esthetisch aantrekkelijk zijn, van hoge kwaliteit, en gemaakt zijn met het gebruik van natuurlijke materialen. Wij bieden een diversiteit aan oplossingen, waaronder Stabilizer voor duurzame verharding, StabUpGrass Parking voor groene evenemententerreinen, 100% Circulair & Cementloos betonStabilizer Basic en klimaatadaptieve oplossingen die bijdragen aan verkoeling binnen het stedelijke gebied.

Over DDC – Heinenoord

DDC staat voor Drain Design Construct BV. Opgericht in 2008 door Alexander van Hekezen en Leo Koster. We zijn gevestigd in Heinenoord en zijn producent en importeur van producten voor de regenwaterafvoer in de buitenruimte.

Ons team heeft al meer dan 60 jaar ervaring op het gebied van regenwaterafvoertechniek. Voor de Oostenrijkse fabriek BG Graspointner zijn we exclusief importeur voor Nederland. De ondergrondse producten voor de regenwaterafvoer importeren wij van de Duitse fabriek Frankische. Voor de fabrieken van verholen goten en Nophadrain drainagemat-systemen treden we op als dealer.

Over De Enk Groen & Golf

Genieten van groen in een klein land, het buitenleven als bron van plezier en ontspanning, daar hebben we bij de Enk Groen & Golf ons dagelijks werk van gemaakt. Wegdromen op een daktuin, picknicken in het park of een ommetje maken door de bedrijfstuin. Werken, sporten, recreëren; met goed aangelegd en onderhouden groen wordt alles mooier.

Over Boot & Dart Boomkwekerijen BV

Boot & Dart Boomkwekerijen bv is ontstaan uit de krachtenbundeling van de twee bedrijven Boot & Co Boomkwekerijen B.V. en Darthuizer B.V. Twee bedrijven met een jarenlange historie in de boomkwekerijsector. Boomkwekerij Darthuizer is al sinds 1924 gespecialiseerd in het kweken van een breed assortiment beplanting. Boot & Co Boomkwekerijen heeft in de afgelopen 65 jaar bewezen een kwalitatief hoogstaand, modern en eigentijds product aan de markt te leveren.

Over SmitsRinsma

SmitsRinsma is een landelijk opererend ingenieursbureau dat adviseert in de inrichting en het beheer van de buitenruimte. Ons werkveld bevindt zich in zowel het stedelijk- als het landelijk gebied en omvat nieuwe aanleg, renovatie of herinrichtingsprojecten. Zowel groene als cultuurtechnische, civieltechnische, en kleine bouwkundige werkzaamheden behoren al sinds 1973 tot onze disciplines.

Onze organisatie is sterk in het vertalen van ontwerpen van tuin- en landschapsarchitecten en stedenbouwkundigen naar concrete en technisch uitvoerbare plannen. Vanaf de initiatieffase tot de oplevering begeleiden wij opdrachtgevers in de planvorming en het gehele proces.

Over Furns Street Furniture

FURNS heeft meer dan 10 jaar ervaring met het toepassen van uiteenlopende materialen en constructiemethodes in diverse klimaten. De productie en ontwikkeling vinden plaats in eigen fabrieken. Door een prachtige, tijdloze vormgeving zijn alle producten onderling te combineren. Toch hebben wij enkele collecties samengesteld die op detail in elk product gelijkenissen hebben. Naast de leverantie van ons standaard meubilair, zijn we een gedegen partner voor de uitwerking en ontwikkeling van maatwerk producten.

Over TreeBuilders

TreeBuilders helpt de levensverwachting van deze bomen te verhogen. Alleen dan hebben we de milieuvoordelen die gezonde bomen ons te bieden hebben. Onze ondergrondse groeiplaatsconstructie laat bomen in de openbare ruimte groeien en biedt tegelijkertijd de beste methode voor duurzaam stedelijk waterbeheer. Door het verbinden van blauwe, groene en grijze stedelijke infrastructuren creëren we duurzame stedelijke landschappen en toekomstbestendige steden.

Over Zorgeloos Groen

Zorgeloos Groen biedt een kleurrijk alternatief voor het saaie openbaar groen. Bewoners kunnen weer genieten van uitbundig bloeiende en kleurige beplantingen die zeer gezond en sterk zijn en tegen een stootje kunnen.

U als opdrachtgever nemen we alle zorg uit handen, tegen een vooraf bepaalde, aantrekkelijke prijs. Het toepassen van dit beplantingsconcept kan een besparing betekenen in de onderhoudskosten: Bloeiende borders met vaste planten en rozen die in onderhoud goedkoper zijn dan gras! 

Over Selux

Bij Selux stellen we ons al meer dan 70 jaar de vraag hoe we plaatsen kunnen verlichten. Hoe creëren we veiligheid, welzijn en schoonheid met licht? Hoe werken onze producten overdag als het objecten zijn in de openbare ruimte?

De natuur geeft ons de antwoorden. Alles vult elkaar aan, niets overheerst op den duur. De natuur kent geen monocultuur, niets is in de mode en alles wat niet logisch is verdwijnt uiteindelijk. 

Als gevolg hiervan is er een centrale gedachte in onze geest ontstaan: als we de perfectie, intelligentie en schoonheid van de natuur vieren en deze als ons model nemen, vloeien er veel handelingen uit voort.